De MeeMaakMand

De MeeMaakMand is een idee van Datisdusdekunst en richt zich op de gunstige invloed van kunst op gezondheid. De Mand is bedoeld voor iedereen die thuis zit en in de donkere wintermaanden wel wat lichtpuntjes kan gebruiken.

De MeeMaakMand is een initiatief waarbij elke maand een mand vol met inspirerende opdrachten en ideeën thuis wordt bezorgd.  Het is een Mand vol met Doe-kijk-lees- puzzelplezier en creatieve opdrachten om 4 heerlijke weken lang over te doen. De mand kan zelfstandig gebruikt worden of samen met iemand anders. De MeeMaakMand is bedacht voor iedereen die thuis zit en wel wat lichtpuntjes in de vorm van creativiteit kan gebruiken. 

De MeeMaakMand is tot stand gekomen met fondsen van het wijkplatform Haagse Beemden en door de samenwerking van Datisdusdekunst, De Nieuwe Veste, Graphic Tales en 4 lokale kunstenaars: Natasja, Zjozee, William en Thea.

Ter evaluatie zat er bij elke mand een korte vragenlijst met 4 vragen:

  1. Waar werd je het meest blij van? Waarom?
  2. Wat mag van jou uit de mand? Waarom?
  3. Heb je nog tips? Voor Kunstopdrachten en Voor overig in de mand?
  4. Zou je vaker een mand willen ontvangen: ja/nee. Zo ja. Hoe vaak?

In totaal werden er 35 vragenlijsten ingevuld ontvangen, deze zijn verwerkt in dit rapport:

Geef een reactie